Projecten

Mijn passie voor het bouwproces is terug te zien in mijn brede aanbod van diensten. Zo kunt u bij mij terecht voor bouwkundig tekenwerk, bouwkundig advies, het aanvragen van omgevingsvergunningen, project coördinatie en bouwtoezicht.

Als ervaren bouwkundig tekenaar en projectcoördinator begeleid ik uw bouwproject, van het ontwerp tot aan de oplevering.

Hier vindt je binnenkort informatie over projecten waaraan ik gewerkt heb!

 Koers Bouwkundig Buro is een Ontwerp en Adviesburo gespecialiseerd in woningbouw, gevestigd in Twello.

Nieuwbouw

Stel, je wilt de bouw van je eigen droomhuis realiseren. Een mooie vrijstaande woning. Of een prachtige twee-onder-1-kap die je samen met je medebouwer wilt realiseren. Ik help u met het ontwerp, het vergunningstraject en indien u wenst de aanbesteding en bouwbegeleiding.

Verbouw

Wil je intern verbouwen, een aanbouw. Een veranda of een dakkapel? Tijdens een persoonlijk gesprek maak je je wensen kenbaar en ik ga er mee aan de slag. Van schetsontwerp tot en met de werktekeningen kan ik voor je verzorgen. Een vergunningsvrij check hoort hierbij standaard tot de werkzaamheden.

Renovatie

Wil je de woning verduurzamen of een gedegen facelift geven. Ook dat kan ik in overleg met jou realiseren. Deskundig advies en begeleiding staan tot je beschikking.
Van isoleren van de beganegrondvloer, het vervangen van kozijnen en/of beglazing, het GAS-loos maken van jou woning. Ook in dit traject kan ik je adviseren en begeleiden.

Restauratie

Met passie voor wat oud is en in ere hersteld kan worden en met behulp van de oude en huidige technieken begeleid ik u door het traject van restauratie. Van uw balkonhek tot een aanbouw in stijl. Het gehele traject van ontwerp tot en met de benodigde vergunningen kan ik voor u verzorgen. Eventueel de begeleiding van de bouwwerkzaamheden en advies in keuze aannemer.

Projecten

Binnenkort verschijnen hier de foto’s van Koers-Bouwkundig-Buro!

Koers Bouwkundig Buro is een adviesburo met zijn kennis voor verbouw, nieuwbouw en restauratie.

Wilt u meer informatie, of vrijblijvend een afspraak inplannen? 

Telefoon

06-22 75 38 02

Adres

Jan van Galenstraat 10

7391 CZ Twello