Over Buro Koers

 

Over Koers-Bouwkundig-Buro

 

Koers Bouwkundig Buro is een Bouwkundig teken-, ontwerp- en adviesburo. Gespecialiseerd in verbouw, nieuwbouw of onderhoud en gevestigd in Twello.

 

Voor de oprichting van mijn eigen Buro heb ik 38 jaar ervaring opgedaan, beginnend op de werkvloer, naar calculator werkvoorbereider, projectleider, bouwkundig tekenaar  bij verschillende aannemers in de regio. Binnen Koers Bouwkundig Buro zet ik mijn expertise in voor het realiseren van nieuwbouw- en/of verbouwplannen van particulieren en bedrijven, restauratie van monumentale panden. Mijn passie voor het bouwproces is terug te zien in mijn brede aanbod van diensten. Zo kunt u bij mij terecht voor bouwkundig tekenwerk, bouwkundig advies, het aanvragen van omgevingsvergunningen, project coördinatie, bouwtoezicht en bouwkundig advies bij de aankoop van een woning. Doordat ik een eenmanszaak ben en geen architectenbureau, kan ik alle werkzaamheden die nodig zijn, van het aanvragen van een vergunning, door een uitvoerende partij offerte laten maken en daarna eventueel te laten uitvoeren, in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

 

Als bouwkundige begeleid ik uw project van ontwerp tot oplevering. Wat voor mij belangrijk is het persoonlijk contact met u als opdrachtgever, strakke en korte lijnen om zo tot een mooi resultaat van uw plannen te komen. Het realiseren van uw wensen doen we als een team.  

 

Dus heeft u (ver)bouwplannen, ik adviseer u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden van uw plannen door middel van een persoonlijk gesprek.

 

Graag hoor ik wat Koers Bouwkundig Buro voor u kan betekenen.

 

Wilt u meer informatie, of vrijblijvend een afspraak inplannen? 

Telefoon

06 22 75 38 02

Adres

Jan van Galenstraat 10

7391 CZ Twello